Arrow backLanguage
2,5-3 roky
Svačina
Recept
Add this post to favorites

Voňavá srdíčka s domácí rybízovkou

Jednoduchý
25minut

Jednoduchý recept, který může rozvinout tvořivost malého jedlíka.

Přísady

•    100 g hladké mouky
•    100 g celozrnné mouky
•    150 g změklé Hery
•    50 g moučkového cukru
•    2 žloutky
•    rybízová marmeláda (doporučujeme domácí a tu správně kyselou)

Krok po kroku

  • 10minut
    Příprava
  • 15minut
    Vaření
  • 25minut
    Celkový čas
  • Všechny ingredience promíchejte, vypracujte hladké těsto, které nechte asi půl hodiny odpočinout v chladu. 

  • Vyválejte těsto na 3mm silný plát a vykrajujte z něj srdíčka různé velikosti.

  • Přemístěte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby předehřáté na teplotu 180 °C a pečte asi 12 minut do zlatova.

  • Po upečení horká srdíčka nechte vychladnout. 

  • Poté menší i větší srdíčka spojte marmeládou.